sector-detail-image
Home
Ik zoek werknemers

Op zoek naar personeel?

Met elkaar, voor elkaar

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland in de agrarische sector, techniek en groenvoorziening.

 

Uitzenden

via AB Midden nederland

Een uitzendkracht biedt uitkomst wanneer bezettingsproblemen ontstaan, zoals bij seizoenspieken. AB Midden Nederland beschikt over flexibele mensen uit binnen- én buitenland. Onze uitzendkrachten zijn vakbekwaam en inzetbaar in meerdere sectoren. Wij zorgen voor de juiste uitzendkracht op de juiste plek.

Detacheren

via AB Midden nederland

Je wilt een vaste medewerker, maar is het nog niet mogelijk om deze zelf in dienst te nemen. Het runnen van je bedrijf kost veel tijd. Het aanstellen van vaste werknemers en de werkzaamheden daaromheen passen vaak niet in de planning. Focus je op je bedrijf. Zet een medewerker in via ons detacheringsbureau.

Werving & Selectie

via AB Midden nederland

Ons werving- en selectiebureau helpt je bij het vinden van geschikt personeel. Dat is nuttig wanneer je een nieuwe vaste medewerker zoekt, maar de breedte van je eigen netwerk niet toereikend genoeg is. Wij zorgen voor een vakkundige werknemer die exact past bij jouw bedrijf.

Personeel nodig in een
specifieke sector?

Ziektevervanging

Door plotselinge ziekte of een onvoorzien ongeval kan de continuïteit van je bedrijf in gevaar komen. Dit risico kan je afdekken. Wij zetten ervaren bedrijfsverzorgers in om je bedrijfscontinuïteit te verzekeren. Door lid te worden van AB Midden Nederland ben je gegarandeerd van ziektevervanging zodat je bedrijf draaiende blijft. Daarmee ontzorgen wij je zolang dat nodig is.

download-image

Download ons gratis magazine

een blik op AB

news-image

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking

Tientallen medewerkers van AB Midden Nederland maken al vele jaren onderdeel uit van het team van ConDoor Door Solutions in Zeewolde. Ze zorgen er mede voor dat het bedrijf de groeiende vraag aan op maat gemaakte deuren vanuit het bedrijfsleven en van particulieren aankan.

Meer weten over het inzetten van personeel?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Al meer dan +2100 tevreden werknemers
  • Altijd persoonlijk contact