sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in food & productie?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in food & productie

Met elkaar, voor elkaar

De sector food & productie is dynamisch. Er zijn meerdere piekmomenten die jaarlijks terugkeren. Om flexibel te kunnen op- en afschalen is het handig om personeel te hebben dat net zó flexibel is. AB Midden Nederland regelt dat voor u.

We hebben werknemers die voor kortere of langere tijd willen werken. De één met meer ervaring dan de ander. Als ervaring of scholing dus minder belangrijk is, dan is de pool kandidaten ook groter. Wij zorgen dat een medewerker past bij uw bedrijf en bij uw wensen.

Waarom AB Midden Nederland?

Met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen de sector food & productie begrijpen wij als geen ander hoe cruciaal het is om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Of het nu gaat om productieprocessen, verpakken of kwaliteitscontroles. Onze mensen hebben de drive om te werken en zijn vaak erg flexibel. AB Midden Nederland helpt u met personeel tijdens piekmomenten én daarbuiten.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze sectorspecialist

Mathijs Achterberg

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden (certificaat voor heftruck, reachtruck of papieren voor een vrachtwagen), gedrevenheid en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

Projecten kunnen veranderen van omvang en duur. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

Functies in
food & productie

news-image

AB Midden Nederland levert altijd goede vakmensen

Al drie jaar maakt Hoveniersbedrijf Robert Sterk uit Loosdrecht naar volle tevredenheid gebruik van de medewerkers van AB Midden Nederland. Zowel bedrijfsverzorgers als uitzendkrachten helpen mee om de vele groenprojecten van het jonge bedrijf uit te voeren.

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?