sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in de groensector?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in de groensector

Met elkaar, voor elkaar

De groensector biedt altijd werkgelegenheid. Daarom bent u vermoedelijk ook hier. Per seizoen verschillen de werkzaamheden en de benodigde bezetting en uren veranderen mee. Voor elk seizoen hebben wij vakmensen die de groenvoorziening onderhouden en de leefomgeving verzorgen.

AB Midden Nederland helpt u met het aantrekken van mensen die écht een bijdrage leveren aan het uiterlijk van de samenleving. Én die graag werk met de handen verzetten. Laat ons u verder helpen.

Waarom AB Midden Nederland?

Wij hebben hoveniers, medewerkers groenvoorziening en trekkerchauffeurs in ons werknemersbestand. Ook bieden we onze mensen cursussen aan voor maaimachines en bosmaaiers, waardoor ze altijd kunnen helpen met simpel onderhoud. Zowel met aanplanten, als opruimen. Of het nou winter, zomer, herfst of lente is: AB Midden Nederland zorgt dat uw groenprojecten aangepakt kunnen worden.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze relatiebeheerder

Teunis Groen

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden, gedrevenheid en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

Projecten kunnen veranderen van omvang en duur. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

news-image

AB Midden Nederland levert altijd goede vakmensen

Al drie jaar maakt Hoveniersbedrijf Robert Sterk uit Loosdrecht naar volle tevredenheid gebruik van de medewerkers van AB Midden Nederland. Zowel bedrijfsverzorgers als uitzendkrachten helpen mee om de vele groenprojecten van het jonge bedrijf uit te voeren.

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?