sector-detail-image
Home
Sectoren
Tuinbouw

Toon je talent
in de tuinbouw

Jij hebt interesse voor alles wat groeit en bloeit. Op het land of in de kassen. Jouw groene vingers en je voorkeur om buiten te werken maken jou dan ook ideaal om te werken in de tuinbouw. Waarom jouw talent zo belangrijk is? De tuinbouwsector voorziet het binnen- en buitenland van verschillende groenten, planten en bloemen. Het gaat om eten wat miljoenen mensen uiteindelijk op hun bord krijgen. Of bomen en planten die onze wereld een leefbare plek maken. Jouw harde werk voor de gewassen zorgt voor kwaliteit. En dat zie je terug in de buitenwereld.

Functies in de
tuinbouw sector

Uitgelichte tuinbouw vacatures

Hoe is het om te werken in de Tuinbouw?

Het verzorgen en verbouwen van allerlei gewassen is van grote meerwaarde voor onze maatschappij. Waarom? Om mensen te voorzien van de lekkerste aardappelen en spruiten. Of om nieuwe bomen te groeien. Om te planten in de stad of in bossen. De tuinbouw zit vol afwisseling! Denk aan bomen, struiken en groenten, maar bijvoorbeeld ook aan champignons en bloemen. De kwaliteitseisen voor deze planten zijn hoog. Daarvoor voel jij je verantwoordelijk. En je hebt oog voor detail. Je gaat namelijk altijd voor de beste kwaliteit. Je werkt graag met planten en in de biologische sector.

Het is hard werken in de tuinbouw, maar daar draai jij je hand niet voor om! De volgende vacatures zijn bijvoorbeeld beschikbaar voor jou in de tuinbouw:

 

Tuinbouw vacatures: wat regelt AB Midden Nederland voor mij?

We begrijpen dat je zoekt naar een baan waar jij je thuis voelt. Wij koppelen je daarom aan een opdrachtgever waar jij op je plek zit. Die puzzel leggen we samen met jou. Door jouw kwaliteiten in te zetten waar deze nodig zijn. Voor de meeste vacatures in de tuinbouw is het belangrijk dat je zelfstandig én in teamverband kunt werken. Ook ben je flexibel inzetbaar, omdat verschillende planten en groenten in verschillende periodes van het jaar groeien. Je werkt dan ook bij wisselende opdrachtgevers.

Waar je in ieder geval op kunt rekenen? Dat jij met plezier naar je werk gaat. Dat is onze belofte. Wij bieden je een salaris volgens de CAO én staan altijd open voor gesprekken of vragen over je werk. Of je privésituatie. Haal het beste uit jezelf via AB Midden Nederland. Je krijgt ruimte om opleidingen te volgen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Volg bijvoorbeeld een cursus voor je spuitlicentie. Zo kan je meer werkzaamheden uitvoeren en ben je breder inzetbaar. Solliciteer op een vacature in de tuinbouw waar jij enthousiast van wordt. Wij zorgen voor de rest.

 

Solliciteer op deze sector

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski

Solliciteer
op jouw manier

Je solliciteert voor een baan
in de Tuinbouw sector

Geen CV gereed? Geen probleem!
Wanneer je jouw CV uploadt kunnen we een betere match maken

Liever aan het werk in een
andere sector?