sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in de fruitteelt?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in fruitteelt

Met elkaar, voor elkaar

De fruitteelt kent explosief drukke periodes van maximaal 6 weken. Dat is vaak in de oogsttijd van een bepaald type fruit, zoals peren. Vóór de oogsttijd begint wilt u zekerheid dat er voldoende personeel staat.

AB Midden Nederland heeft medewerkers die veel uren kunnen en willen maken in een korte periode. Dit zijn gedreven mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Mensen die u goed kunt gebruiken.

Waarom AB Midden Nederland?

De groei van fruit staat nooit stil. En wij ook niet. Voor elke bloei- en oogstperiode zorgen wij voor breedte in ons personeelsbestand. Zo zorgen we dat er zo vaak mogelijk fruitplukkers en ander personeel in de fruitteelt beschikbaar is. Dan kunt u met gerust hart het oogstseizoen in.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze sectorspecialist

Dolf van Leeuwen

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden, gedrevenheid en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

In de fruitteelt veranderen opdrachten van omvang en duur, mede door bloei- en oogstseizoenen. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

Functies in
fruitteelt

news-image

Ook voor grotere agrarische bedrijven is de reductieregeling een meerwaarde

 

De reductieregeling van AB Midden Nederland is al voor vele agrariërs een uitkomst geweest. Niet alleen voor boeren die zelfstandig of alleen met het gezin hun bedrijf runnen, maar ook voor grotere agrarische ondernemingen met meerdere medewerkers.

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?