sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in de infrastructuur?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in de infrastructuur

Met elkaar, voor elkaar

Zoals de infrastructuur ons land verbindt, houden wij graag binding met onze opdrachtgevers en vakkrachten. Personeelstekort of uitval in deze sector is funest en overal voelbaar. Daarom hebben wij ervaren medewerkers die u helpen met projecten in aanleg, onderhoud en beheer van onze infrastructuur.

Onze vakmensen in de infra zorgen dat iedereen veilig van A naar B kan reizen. Dit verantwoordelijkheidsgevoel, een flinke dosis werklust en regelmatig óók ervaring, ziet u bij veel van onze mensen.

Waarom AB Midden Nederland?

Onze medewerkers worden goed begeleid, zodat ze weten wat voor project ze aan beginnen. Dat is fijn voor hen en voor u. We zijn betrouwbaar, want we komen onze beloftes na. Ons personeel wordt goed behandeld, en dat ziet u terug in het werk dat zij leveren. Dus voor welk moment dan ook kunt u bij ons terecht voor grondwerkers, kraanmachinisten of werkvoorbereiders.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze relatiebeheerder

Teunis Groen

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden, gedrevenheid en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

Projecten kunnen veranderen van omvang en duur. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

Functies in
de infrastructuur

news-image

‘AB Midden Nederland is voor ons een zeer belangrijke samenwerkingspartner’

EU-medewerkers van AB Midden Nederland zijn al vele jaren een onmisbaar onderdeel van het team van De Rooy-Transport in ’t Goy. Op allerlei plekken in het familiebedrijf zijn ze dag in, dag uit bezig om het logistieke proces achter en voor de schermen soepel te laten verlopen. Eigenaar Peter de Rooy voelt zich daarnaast thuis bij de aanpak en de werkwijze van AB Midden Nederland.

 

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?