sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in transport & logistiek?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in transport & logistiek

Met elkaar, voor elkaar

Transport & logistiek. Altijd onderweg en altijd bezig. Dan wilt u personeel dat daar bij past. Dynamische mensen die naadloos aansluiten bij deze wereld. Onze selectie medewerkers past perfect bij deze sector.

Of het nou gaat om vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers of heftruckchauffeurs. Bij AB Midden Nederland vinden wij de werknemer die voldoet aan uw omschrijving. Vaak flexibel, betrokken en bereid uren te maken.

Waarom AB Midden Nederland?

Omdat de sector één van de levensaders van Nederland is, wilt u deze altijd draaiende houden. Zoekt u orderpickers en magazijnpersoneel? Wij voorzien u van medewerkers die het verschil maken voor jouw organisatie. Voor wegtransport hebben wij regelmatig beginnende én ervaren chauffeurs die graag willen rijden.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze relatiebeheerder

Teunis Groen

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden (certificaat voor heftruck, reachtruck of papieren voor een vrachtwagen), gedrevenheid en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

Projecten kunnen veranderen van omvang en duur. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

news-image

Transport- en logistiek bedrijf Zijderlaan BV uit Stolwijk maakt al vijftien jaar gebruik van chauffeurs AB Midden Nederland

Professionaliteit en kwaliteit, gecombineerd met de coöperatieve gedachte en de wortels van de boerenwereld; dat zorgt ervoor transport- en logistiek bedrijf Zijderlaan BV uit Stolwijk graag gebruik maakt van de diensten van AB Midden Nederland. Wim Zijderlaan  (eigenaar/grootaandeelhouder en commissaris): “We herkennen ons in de boerachtergrond van AB Midden Nederland, daar hebben wij ook veel mee op.”

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?