sector-detail-image
Home
Sectoren
Techniek

Technische hoogstandjes
in de Techniek

Techniek houdt de processen in onze samenleving draaiende. Onderdelen van auto’s moeten in elkaar gezet worden. Machines in een fabriek moeten draaiende blijven. En een magazijndeur moet goed kunnen openen en sluiten. In alles zit wel wat techniek verwerkt. Het bewerken van hout, kunststof en staal. Of het monteren en repareren van installaties als sanitair, ventilatie, verwarming en water. Jij wilt weten hoe alles werkt. Wij bieden technische vacatures aan waar je elke dag met techniek kan werken. Samen zorgen we voor de perfecte match tussen jou en een opdrachtgever. Dompel je onder in de techniek en vindt jouw nieuwe werkplek.

Uitgelichte Techniek vacatures

Hoe is het om te werken in de Techniek?

Jij bent altijd al geïnteresseerd geweest in hoe iets in elkaar steekt. Met jouw technische achtergrond ligt jouw kracht bij maken, bewerken, repareren of monteren. Stel dat een machine in een fabriek storing heeft. Je wordt als monteur bijvoorbeeld ingeschakeld om deze te repareren en onderhoud te plegen. Zo worden de normale werkzaamheden hervat Door te werken in de techniek kan je aan de slag te gaan bij heel diverse opdrachtgevers. Zo werk je in branches als machine- en apparaatbouw, food en technische productie.

Jij zorgt dat de radertjes blijven draaien. Daarom zorgen wij voor een passende functie én een opdrachtgever die jouw kwaliteiten goud waard vindt. Bijvoorbeeld:

 

Technische vacatures: wat kan ik verwachten van AB Midden Nederland?

We kijken samen naar jouw wensen en eisen voor het werk en de opdrachtgever. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomst. Wat zijn jouw ambities en hoeveel uur wil je werken? Daarover gaan we samen in gesprek. Zo vinden we een passende baan en opdrachtgever. Tijdens het gesprek kijken we ook welke (technische) opleiding je hebt gedaan en welke certificaten je hebt (of nog wilt halen). Zo komt de juiste vakkracht op de juiste plek.

En jij? We bieden je goede en eerlijke arbeidsvoorwaarden zoals een actieve werksfeer, een salaris volgens de CAO en een jaarlijks gesprek over je toekomst. We kijken dan samen naar wat jij wilt leren en welke opleiding of cursus daarbij past. Leer elektrotechniek, het voorbewerken van staal of begin met een lascursus. Samen kijken we wat aansluit bij jou en mogelijke opdrachtgevers. Check hier onze opleidingspagina.

 

Solliciteer op deze sector

news-image

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking

Tientallen medewerkers van AB Midden Nederland maken al vele jaren onderdeel uit van het team van ConDoor Door Solutions in Zeewolde. Ze zorgen er mede voor dat het bedrijf de groeiende vraag aan op maat gemaakte deuren vanuit het bedrijfsleven en van particulieren aankan.

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski

Solliciteer
op jouw manier

Je solliciteert voor een baan
in de Techniek sector

Geen CV gereed? Geen probleem!
Wanneer je jouw CV uploadt kunnen we een betere match maken

Liever aan het werk in een
andere sector?