sector-detail-image

Op zoek naar
personeel
in de bouw?

Wij van AB Midden Nederland zijn één van de grootste personeelsbemiddelaars van Midden-Nederland

Snelle en flexibele invulling
door onze grote groep flexwerkers

Uitgebreide screening van kandidaten
voor we ze in ons personeelsbestand opnemen

Altijd
persoonlijk contact

Personeel in de bouw

Met elkaar, voor elkaar

Ons land kent op het moment gigantische uitdagingen wat betreft utiliteits- en woningbouw. Er is een woningtekort, maar u kunt niet te pas en te onpas overal bouwen. Als een project van de grond komt, wilt u vakmensen waar u op kunt bouwen. Mensen die hun beste beentje voortzetten gedurende het hele project.

Het is ook wel makkelijk om te kunnen schakelen, als u bijvoorbeeld iemand nodig hebt voor een paar maanden of één project. AB Midden Nederland begrijpt die instelling en zorgt daarom voor vakkundig personeel in de bouw. Mensen die passen bij uw organisatie en werknemersprofiel.

Waarom AB Midden Nederland?

Met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling binnen de bouwsector begrijpen wij als geen ander hoe cruciaal het is om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Of het nu gaat om grote bouwprojecten, renovaties of onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over een uitgebreide pool van vakbekwame uitzendkrachten die staan te springen om te werken.

Zo werken er bij ons vakmensen als:

  • Timmerman
  • Bouwvakker
  • Grondwerker
  • Werkvoorbereider

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze relatiebeheerder

Teunis Groen

person-image

Selectieprocedure

Allereerst selecteren we zorgvuldig onze kandidaten op basis van hun vaardigheden en betrouwbaarheid. We doen uitgebreide screenings en voeren persoonlijke interviews om ervoor te zorgen dat we passende werknemers in ons bestand opnemen. Daarnaast zijn we lokaal geworteld in de regio Midden Nederland, wat betekent dat we de lokale arbeidsmarkt door en door kennen. We proberen zo snel mogelijk te schakelen en efficiënt te reageren op uw behoeften.

Veranderende personeelsbezetting

Wij hebben een grote groep beschikbare flexwerkers

Projecten kunnen veranderen van omvang en duur. Daarom staan verschillende vakkundige werknemers uit onze pool klaar om de handen uit de mouwen te steken. Bij tijdelijk personeelstekort, een piekperiode in het werk of werk dat specifieke expertise vereist, zorgen wij voor de oplossing. Zo geeft u snel en flexibel invulling aan uw projecten met onze ervaren en gedreven mensen.

news-image

‘AB Midden Nederland is voor ons een zeer belangrijke samenwerkingspartner’

EU-medewerkers van AB Midden Nederland zijn al vele jaren een onmisbaar onderdeel van het team van De Rooy-Transport in ’t Goy. Op allerlei plekken in het familiebedrijf zijn ze dag in, dag uit bezig om het logistieke proces achter en voor de schermen soepel te laten verlopen. Eigenaar Peter de Rooy voelt zich daarnaast thuis bij de aanpak en de werkwijze van AB Midden Nederland.

 

Ik wil meer weten over
de inzet van personeel
via AB Midden Nederland

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Meer dan +1000 beschikbare medewerkers
  • Altijd persoonlijk contact
Voorkeur voor uitzenden of detacheren

Personeel nodig in een
andere sector?