sector-detail-image

Groeien in
het Groen

In de groensector werk je vrijwel constant in de buitenlucht. De natuur. Deze leefomgeving groeit en bloeit, maar moet ook verzorgd worden. Zo kan iedereen om je heen van de omgeving blijven genieten. Als maaimachinist, medewerker groenvoorziening of hovenier draag je bij aan het mooi houden van de natuurlijke omgeving. Maar ook aan het uiterlijk van de samenleving. Stap naar buiten en laat je kwaliteiten zien met het verzorgen van planten en bomen. De sector is erg flexibel en de werkzaamheden veranderen per seizoen. Jij vindt jouw nieuwe baan in het groen bij AB Midden Nederland.

Uitgelichte Groen vacatures

Hoe is het om te werken in het Groen?

Jij staat met beide benen op de grond en straks ook in de aarde. Want de groenvoorziening om ons heen heeft elke dag verzorging nodig. Zowel van vakspecialisten als van beginnende medewerkers. Bij AB Midden Nederland staan veel banen in het groen open bij hoveniersbedrijven of gemeenten. Je kunt bijvoorbeeld terecht als groenmedewerker, hovenier of trekkerchauffeur.

Nieuwe planten moeten worden geplant. En oude planten verwijderd. Planten moeten water en voeding krijgen en gesnoeid worden. Zo kent elk seizoen zijn eigen werkzaamheden en drukke momenten. De zomer is bijvoorbeeld het maaiseizoen. In de herfst wordt oud blad verzameld. En in de winter kan je ingezet worden voor sneeuwruimen. Ook zonder ervaring kan je bij ons werken. Bijvoorbeeld als hovenier. Zo leer je het vak in de praktijk. Wat je ook gaat doen, je kan regelmatig wisselen van opdrachtgever. Zo werk je op verschillende plekken én blijf je jezelf ontwikkelen. Dit zijn een aantal vacatures waar je op kunt solliciteren:

 

Groen vacatures: wat kan ik verwachten van AB Midden Nederland?

Plezier in het werk is ontzettend belangrijk. Daarom gaan we samen met jou in gesprek over je wensen. Je wordt gekoppeld aan de opdrachtgever die perfect aansluit bij jou. Als goede vakkracht in het groen verdien je de juiste werkplek. Dan komt jouw waarde écht naar boven. Je krijgt salaris volgens de huidige CAO. Wij willen dat je zorgeloos kan werken. Door met jou te kijken naar jouw wensen voor later. Persoonlijke aandacht geven zit in ons DNA. We hechten waarde aan samenwerking met jou en met bedrijven. Kom hier meer over ons te weten.

AB Midden Nederland stimuleert je om kennis op te doen en te groeien als vakspecialist in de groensector. Leer over de belangrijkste planten, gemeentegroen of specialiseer jezelf in het gebruiken van een bosmaaier. Natuurlijk kun je zelf ook met een idee komen. Ontdek de mogelijkheden op onze opleidingspagina. Solliciteer direct op onze banen in het groen en we zien je hopelijk snel!

 

Solliciteer op deze sector

news-image

AB Midden Nederland levert altijd goede vakmensen

Al drie jaar maakt Hoveniersbedrijf Robert Sterk uit Loosdrecht naar volle tevredenheid gebruik van de medewerkers van AB Midden Nederland. Zowel bedrijfsverzorgers als uitzendkrachten helpen mee om de vele groenprojecten van het jonge bedrijf uit te voeren.

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Laurens van den Berg

Solliciteer
op jouw manier

Je solliciteert voor een baan
in de Groen sector

Geen CV gereed? Geen probleem!
Wanneer je jouw CV uploadt kunnen we een betere match maken

Liever aan het werk in een
andere sector?