sector-detail-image
Home
Ik zoek werknemers
Werving & Selectie

Werving & Selectie

Voor de juiste kennis en kunde

Je zoekt een vaste medewerker met de juiste kwaliteiten en voldoende kennis en ervaring. Vaak is je eigen netwerk niet omvangrijk genoeg om geschikte kandidaten te vinden. Mensen die meerwaarde hebben voor jouw bedrijf. Wat AB Midden Nederland doet? Voor jou iemand werven met de juiste kwaliteiten. Iemand die past bij de normen en waarden van jouw bedrijf. Die binding is tenslotte belangrijk. Met elkaar, voor elkaar.

De procedure

Allereerst maken we een profiel op van jouw bedrijf en de opdrachten die je hebt liggen. Wat zijn jouw eisen voor een nieuwe werknemer? Welke opleiding, cursus of certificaten heb je nodig of geven je een voordeel? Welke karakteristieken heeft jouw nieuwe medewerker nodig? Vervolgens begint onze wervings- en selectieprocedure. Bij het uitbesteden van dit proces bespaar je tijd die je normaal zou investeren in de zoektocht naar kandidaten. Wij doen de gehele screening en voorselectie uit onze pool van deskundige vakkrachten. Onze ervaren recruiters zorgen voor een eindselectie van potentiële kandidaten. Jij hoeft enkel nog te kiezen wie jij het best vindt passen bij jouw bedrijf.

 

De juiste medewerker voor jou

Wij houden ons dagelijks bezig met de kwaliteiten van onze mensen. Zowel in onze dienst, in ons netwerk en daarbuiten. Deze kwaliteiten willen we tot recht laten komen bij een bedrijf die deze goed kan gebruiken. Ons doel de juiste vakkracht op de juiste plek te krijgen zie je terug in ons wervings- en selectieproces. Door te kijken naar het totaalplaatje selecteren we een medewerker die past bij jouw bedrijf. Iemand met de benodigde kwaliteiten en opleiding. Deze medewerker ondersteunen we met bijscholing waar dat nodig is. Zo kunnen jouw bedrijf en de medewerker groeien. Zowel persoonlijk als gezamenlijk.

Extra informatie over werving & selectie

Je kunt direct met ons in gesprek over het starten van de werving en selectie van nieuwe vakkrachten. Benieuwd naar wat de onze werving- en selectieprocedure voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Daarom AB Midden Nederland

  • Binnen 24 uur reactie
  • Al meer dan +2100 tevreden werknemers
  • Altijd persoonlijk contact