sector-detail-image
Home
Sectoren
Assemblage medewerker

Assemblagemedewerker

Maak jij graag van verschillende onderdelen een geheel? Een fiets is niet compleet zonder fietsbel, zonder trappers of zonder veringen onder het zadel. Jij ziet de kleine productdelen liggen en in je hoofd zet je het al in elkaar! Voor anderen is het een puzzel. Voor jou? De kans om weer iets moois te bouwen. Zet kleine stukjes in elkaar. Later komt jouw onderdeel terug in een groter product, waardoor het perfect werkt. Klaar om te bouwen? Word assemblagemedewerker.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een brutoloon tussen 14 en 19 euro per uur
  • Contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • Werken in sectoren techniek, productie, logistiek en meer.

 

Alles in elkaar, alles voor elkaar

De betekenis van het woord assemblage is simpel. Het in elkaar zetten van verschillende onderdelen die samen een geheel vormen. Jij zet de onderdelen in elkaar. In de metaal-, hout- en kunststof bijvoorbeeld, met behulp van tekeningen en voorbeelden. Zo zet je bij één opdrachtgever metalen scharnieren van meubels in elkaar. En bij een andere opdrachtgever zet je onderdelen van een fiets in elkaar. Je wilt dat het onderdeel of product goed werkt. Daarom wil je graag jouw eigen constructies testen. Zo kan je verbeteringen aanbrengen! Je taken zijn:

  • In elkaar zetten van onderdelen
  • Vastschroeven of solderen
  • Je eigen creaties controleren en testen

 

Wat vragen we van jou?

Voor het assembleren van onderdelen heb je geen opleiding nodig. Wat dan wel? Je moet nauwkeurig met je handen kunnen werken! Aan een lopende band of op een werktafel. Heb je technisch en ruimtelijk inzicht? Dat maakt het werk een stuk makkelijker! Je ziet dan snel de juiste vormen en oplossingen tijdens de montage. De fijne kneepjes leer je op de werkvloer. En wil je bijvoorbeeld leren solderen? AB Midden Nederland regelt samen met jou die soldeercursus. Dan kan je meer verschillende taken oppakken op je werk!

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski