sector-detail-image
Home
Sectoren
Reachtruckchauffeur

Reachtruckchauffeur

Welkom in de wereld van efficiënte logistiek, waar jij als reachtruckchauffeur een onmisbare schakel bent! Als bestuurder van een reachtruck ben jij de held van het magazijn met veel vaardigheid en behendigheid. Het soepel manoeuvreren en sturen in bochten is voor jou een tweede natuur, en dit toon je met het vlekkeloos verplaatsen van goederen. Als geen ander weet je hoe je de heftruck tussen de stellingen door bestuurt, altijd met de perfecte positie om zelfs de hoogste pallets te bereiken. Jouw expertise maakt jou een waardevolle aanwinst voor elk logistiek bedrijf.

Ben jij een ervaren reachtruckchauffeur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons bieden we jou een aantrekkelijke functie met een scala aan voordelen.

Reachtruckchauffeur vacatures

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Aantrekkelijk salaris: We waarderen jouw expertise en harde werk. Daarom bieden we een bruto uurloon tussen de 14 en 19 euro, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden als reachtruckchauffeur.
  • Toeslagen: We waarderen jouw inzet, vooral tijdens onregelmatige werktijden en weekenddiensten. Daarom bieden we aantrekkelijke toeslagen bovenop je basisloon, zodat je inzet extra beloond wordt.
  • Flexibel rooster: Wij begrijpen dat een goede werk-privébalans essentieel is. Daarom bieden we flexibele werktijden, zodat je jouw werk kunt afstemmen op jouw persoonlijke behoeften.
  • Diverse werkplekken: Als reachtruckchauffeur bij ons bedrijf krijg je de kans om op verschillende werkplekken te werken. Of het nu gaat om het laden en lossen van vrachtwagens, het verplaatsen van goederen in het magazijn of het orderpicken, geen dag zal hetzelfde zijn.
  • Reachtruckcertificaat: Ben je nog niet in het bezit van een reachtruckcertificaat? Geen zorgen! Bij ons krijg je de mogelijkheid om je reachtruckcertificaat te behalen. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en bieden trainingen aan om jouw vaardigheden te verbeteren.

 

Letterlijk stijgen naar grote hoogten?

Ben jij een ervaren reachtruckchauffeur die graag letterlijk naar grote hoogten stijgt? Zoek niet verder, want wij hebben dé uitdaging voor jou! Als reachtruckchauffeur bij ons bedrijf krijg je de unieke kans om goederen tot wel 2, 5 of zelfs 10 meter hoogte uit de stellingen te tillen.

In deze rol ben jij de meester van de lucht. Met behendigheid en precisie manoeuvreer je de reachtruck tussen de stellingen door, terwijl je moeiteloos goederen op grote hoogte oppakt en veilig naar beneden brengt. Jouw vaardigheden en ervaring maken van jou de ultieme professional op dit gebied.

Maar het gaat niet alleen om de hoogte. Bij ons bedrijf bieden we jou een werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Bovendien bieden we jou de mogelijkheid om je reachtruckcertificaat te behalen, mocht je deze nog niet in je bezit hebben.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en naar nieuwe hoogten te stijgen? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog als reachtruckchauffeur bij ons bedrijf. Laat ons zien dat jij over de hoogte in bent en laat jouw vaardigheden schitteren!

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski