sector-detail-image
Home
Sectoren
Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker werk jij in warehouses, magazijnen, industriële bedrijven of in distributiecentra. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het onderhouden en beheren van het magazijn en de opgeslagen spullen die daar liggen. Dat doe je samen met jouw collega’s. Aan jou de taak om op de juiste manier om te gaan met bestellingen, administratie en speciale goederen. Ben jij degene die het magazijn draaiende houdt?

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 14 en 17,50 euro per uur
  • Toeslagen voor overwerken, ploegendiensten en avonduren
  • Mogelijkheid om door te groeien tot teamleider of je heftruckcertificaat te halen.

 

Het magazijn mag er zijn!

De verantwoordelijkheid voor het magazijnbeheer? Die ligt bij jouw en je team. Als magazijnmedewerker controleer je de goederen die je aanneemt van de transporteurs. Samen met je mede-magazijnmedewerkers en orderpickers laden en lossen jullie de zendingen. Bepaalde goederen zoals producten met een houdbaarheidsdatum, behandel je volgens strenge richtlijnen. Bestellingen voer je in via het computersysteem zodat de administratie op orde is. Ook plak je etiketten op binnengekomen goederen. De verzendingen verwerk je vervolgens weer in de computer. Jouw taken in het magazijn:

  • Controleren van goederen
  • Laden en lossen van zendingen
  • Invoeren van bestellingen in de computer
  • Voorbereiden en klaarzetten van bestellingen

 

Mega-enthousiaste medewerkers

Wist je dat je als magazijnmedewerker geen opleiding nodig hebt? Ervaring met werken in een magazijn en met computers maken jouw werk makkelijker. Je enthousiaste werkvermogen en motivatie zijn het belangrijkste. Als magazijnmedewerker moet je soms zwaar werk verrichten. Het vraagt een actieve houding. Waarom? Er wordt vaak vooruit gewerkt. Jij ziet dit werk liggen en pakt dit op. Tot slot ben jij sociaal ingesteld. Je hebt elke dag contact met leveranciers en klanten van het magazijn. Daarom ben jij het visitekaartje van het bedrijf.

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski