sector-detail-image
Home
Sectoren
Machine operator

Machine operator

Steeds meer worden ‘handwerk’ taken geautomatiseerd door machines. Als machineoperator bedien jij deze apparaten. Met deze machines maak je allerlei producten die voor onze samenleving bedoeld zijn. Het kan gaan om speelgoed, voedselverpakkingen of chemische middelen. Of juist heel andere artikelen! Je zorgt dat de machines de juiste handelingen uitvoeren en het productiedoel halen. Ben jij meester over de machines? Laat het zien en solliciteer op een vacature.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 16 en 19 euro per uur
  • Kansen in foodproductie, fruitteelt en techniek (inpakmachines, snijden/bewerken van materialen zoals aluminium)
  • Toeslagen voor ploegendiensten
  • Mogelijkheid om een opleiding te volgen

 

Mens en machine

Je bedient vaak één of meerdere machines in een fabriek of op een bedrijventerrein. Zo zorg je dat producten op de juiste manier verwerkt worden. Want de kwaliteit moet goed zijn en de machine moet snel genoeg draaien. Is dat niet het geval? Dan stel je de instellingen van de machine bij. Als je nog geen ervaring hebt dan ondersteun je ervaren operators. Zo leer je de kneepjes van het vak. Je kan ook gespecialiseerd zijn in het gebruik van één soort machine. Je leert dan werken met meer verschillende machines op de werkvloer. Zo ontstaat een mooie samenwerking tussen mens en machine. Jouw taken zijn:

  • Machines besturen die producten bewerken
  • Aanpassen van de instellingen van een machine
  • Behalen van jouw dagelijks minimum aan producten
  • Kwaliteitscontrole samen met jouw teamleider

 

Meester in machines 

Om aan de slag te gaan als Machine Operator, is technisch inzicht van belang. Kennis in de productie-industrie, of de bereidheid om dit te leren, is belangrijk. De processen bij verschillende bedrijven wijken af van elkaar. Elke machine kent zijn eigen gebruiksaanwijzing en kenmerken. Daarom worden operators vaak opgeleid in het productiewerk. En leren zij werken met de aanwezige machines. Omdat de processen voortdurend draaien, ben je resultaatgericht en nauwkeurig. Je bent proactief ingesteld. Dus je wacht niet af tot er iets mis gaat. Je kijkt vooruit om mogelijke problemen voor te zijn. Klinkt dit als iets voor jou? Je verdiepen in de technologie en in verschillende machines. Word dan Machine Operator!

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski