sector-detail-image
Home
Sectoren
Loonwerker

Loonwerker

Jij bent een vakspecialist die werkt in de agrarische sector, infrastructuur en bouw. Daarbij gebruik je trekkers, graafmachines en ander groot materieel. Dit werk doe je bij verschillende opdrachtgevers. Zo doe je soms maaiwerkzaamheden in groenstroken. Een maand later rijd je op de akkers met een trekker. En bij een volgende opdrachtgever doe je graafwerkzaamheden voor kabels onder de grond. Afwisseling is jou veel waard. Net als veel buiten werken. Word loonwerker!

Wat krijg je van ons?

Naast waardering en persoonlijke begeleiding

  • Een bruto uurloon tussen 14 en 17 euro per uur
  • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast
  • Inzetbaar in meerdere sectoren
  • Werken met grote machines

 

Lekker loonwerk

Wat bijzonder is aan jouw beroep? Je bent een alleskunner die ingehuurd wordt om tijdelijk werk te doen. Een loonwerker werkt meestal in de agrarische sector of de infrastructuur. Ook zijn er opdrachtgevers in de bouw en groenvoorziening. Dat inhuren gaat via een loonwerkbedrijf. Een boer hoeft dan bijvoorbeeld geen dure landbouwmachines te kopen. Verder pleeg je onderhoud aan landbouwmachines. Je hebt verstand van de techniek achter grote machines. Want daar maak je vrijwel altijd gebruik van. Werkzaamheden kunnen zijn:

  • Mestwerkzaamheden
  • Oogsten en zaaien
  • Graafwerkzaamheden
  • Maaien

 

Werk dat loont

Je kan beginnen als loonwerker zonder opleiding. Maar wel met een trekkerrijbewijs en natuurlijk veel motivatie en interesse voor werken met mooie machines! Samen vinden we een mooie opdrachtgever. En als je vanuit een andere functie je inzet wilt verbreden, dan kan je het rijbewijs BE of trekkerrijbewijs halen via AB Midden Nederland. Of je nou baggerwerkzaamheden verricht of een agrarisch ondernemer helpt met oogsten. Je bent écht breed inzetbaar. Geen opdrachtgever is hetzelfde.

 

Solliciteer nu

Geen passende vacature?
Stuur een open sollicitatie

cta-image

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Jacek Domanski